Nyheder

KKS-Isolering bevarer dansk bygningsudtryk med danske produkter

KKS-Isolering har vundet en stor, udvendig efterisoleringsopgave for Greve Boligselskab.

Renoverings-opgaven skal udføres med danske teglskaller fra Strøjer Tegl Systems.
Læs mere →

Sauna isoleret med træfiber

På badeanstalten Helgoland på Amager er den nye sauna blevet isoleret af KKS isolering.

Læs mere →

Nyt lager og administration i Holbæk

Kalundborg-firmaet KKS Isolering udvider og etablerer lager og administration i Holbæk Kommune, tæt ved motorvejen i erhvervsområdet Tølløse Nord. Ved at etablere sig tæt på motorvejen ved Holbæk, får virksomheden eksponering og en stærk base for fortsat udvidelse af forretningen.

Læs mere →

Træfiberisolering af 8-kantet villa

Den Cradle2Cradle-certificerede træfiberisolering KKS-Woodfiber var på alle måder et naturligt valg, da en 8-kantet villa i det bæredygtige bofællesskab ”Frikøbing” ved Hvalsø skulle have isoleret tagkonstruktionen.

Læs mere →

Renovering på Konstabelskolen

Forsvarets tidligere Konstabelskole på Margretheholm i København er en bevaringsværdig teglstenbygning fra 1939, som var i meget dårlig teknisk stand, og som med et relativt lille budget er blevet renoveret og indrettet til 84 ungdomsboliger. Bygningen er placeret midt i det nye bykvarter på Margretheholm, som Vandkunsten har planlagt.

Ny spiller på markedet – Træfiberisolering skal sælges på viden

Pressemeddelelse

Der mangler viden om isoleringsmuligheder i byggebranchen. Hvert fald hvis man spørger KKS™ Woodfiber. Virksomheden har sat sig et mål: træfiberisolering skal ikke længere betragtes som en alternativ isoleringsform men være et naturligt valg i samme kategori som de syntetiske/mineralske isoleringsprodukter. Viden er vejen frem, og derfor har virksomheden indledt samarbejde med en uvildig rådgiver.

Læs mere →

Håndværkerfradraget genindføres

Danske boligejere kan nu igen trække udgifter til renovering af deres hjem og sommerhus fra i skat. Den såkaldte bolig-jobordning har med den nye regering fået nyt liv og sætter nu gang i isoleringsprojekter, som måske har lagt i skuffen et stykke tid. Er du en af dem med isoleringsprojekter som f.eks. facadeisolering i skrivebordsskuffen, så er det tid til at handle nu. Der kan opnås op til 15.000 kr. fradrag i år og 18.000 kr. til næste år, hvor håndværkerfradraget grundlæggende laves om med mere fokus på bæredygtighed og klima. Her vil vores træfiberisolering være helt oplagt. Læs mere om træfiberisolering her.

Frederiksberg skole i Sorø

KKS ISOLERING har skrevet kontrakt med HANSEN & ANDERSEN om facadeisolering på ny Frederiksberg skole i Sorø.

KKS ISOLERING skal isolere Roskilde Palæ

KKS ISOLERING skal isolere Roskilde palæ
For slot og ejendomstyrelsen – isoleringen der er valgt, er træfiber granulat fra den svenske producent woodfibre.
Woodfibre her de helt rigtige egenskaber, ved efterisolering af fredet ejendomme.

Roskilde palæ 2

Roskilde palæ

Tak til alle

Tak til alle der besøgte vores stand på energiforum 2015forum