Hvem er bag KKS?

henrikKKS Isolering er en familieejet virksomhed under KKS Danmark.
KKS isolering har i en årrække arbejdet med alle former for isolering, set ud fra branchens stadigt stigende krav til kvalitetssikring.

Vores kompetence er skabt gennem utallige kunder og isoleringsprojekter af enhver art – fra typehuse til offentligt byggeri og fredede bygninger. Vi har leveret isolering til en lang række spændende men også krævende projekter, private såvel som offentlige. Vi er en kendt leverandør hos Slots- og Ejendomsstyrelsen pga. vores særlige kompetencer indenfor isolering af fredede og bevaringsværdige bygninger.

Virksomheden ledes i dag af Henrik Andreasen, som har en lang historik af serviceydelser for virksomheder som Novo Nordisk, Novo Zymes og GEA Liquid. Gennem leveringer til de krævende brancher er kvalitetssikring blevet omdrejningspunktet for KKS isolering – og vores garanti for det helt rigtige valg.

facebooklinkedin

Det siger vores kunder

Jeg skal hermed bekræfte at jeg har fået isoleret hulmur og loft på min gård med papiruld af KKS isolering i juni 2010, og jeg er meget tilfreds med resultatet og den grundige og effektive måde arbejdet blev udført på. Efter arbejdet var færdigt blev der støvsuget og ryddet grundigt op og alt affald blev fjernet, så vi skulle stort set kun sætte vores egne ting på plads. Jeg har jo endnu ikke kunnet måle hvor meget varme jeg sparer, men vi kunne med det samme mærke at huset er blevet lunere. Prisen for arbejdet synes jeg var meget rimelig, og firmaet var meget fleksibel med tilpasse sig mine ønsker og udføre arbejdet bedst muligt under de givne forhold. Ud fra ovenstående er det mig en glæde at give KKS Isolering min bedste anbefaling, og jeg er gerne til rådighed for eventuelle yderligere spørgsmål.
Jørgen Rosenberg, civilingeniørCivilingeniør