Hvem er bag KKS?

henrikKKS Isolering er en familieejet virksomhed under KKS Danmark.
KKS isolering har i en årrække arbejdet med alle former for isolering, set ud fra branchens stadigt stigende krav til kvalitetssikring.

Vores kompetence er skabt gennem utallige kunder og isoleringsprojekter af enhver art – fra typehuse til offentligt byggeri og fredede bygninger. Vi har leveret isolering til en lang række spændende men også krævende projekter, private såvel som offentlige. Vi er en kendt leverandør hos Slots- og Ejendomsstyrelsen pga. vores særlige kompetencer indenfor isolering af fredede og bevaringsværdige bygninger.

Virksomheden ledes i dag af Henrik Andreasen, som har en lang historik af serviceydelser for virksomheder som Novo Nordisk, Novo Zymes og GEA Liquid. Gennem leveringer til de krævende brancher er kvalitetssikring blevet omdrejningspunktet for KKS isolering – og vores garanti for det helt rigtige valg.

facebooklinkedin

Det siger vores kunder

Vi var lidt overraskede over, at kun ét firma reagerede ud over KKS Isolering.Vi valgte KKS fordi de reagerede hurtigt, til trods for at de kommer helt fra Kalundborg, og vi bor i Kalvehave nærved Møn. Og vi blev bestemt ikke skuffede, de kom 28-12-09 og arbejdede hurtigt og grundigt og ryddede op efter sig. To meget behagelige herrer. Nu glæder vi os til at mærke effekten af deres fine arbejde. Dem kan vi godt anbefale til andre, ligesom vi har fortalt andre om vores oplevelse. TAK!
Teddy Pedersen