Hvem er bag KKS?

henrikKKS Isolering er en familieejet virksomhed under KKS Danmark.
KKS isolering har i en årrække arbejdet med alle former for isolering, set ud fra branchens stadigt stigende krav til kvalitetssikring.

Vores kompetence er skabt gennem utallige kunder og isoleringsprojekter af enhver art – fra typehuse til offentligt byggeri og fredede bygninger. Vi har leveret isolering til en lang række spændende men også krævende projekter, private såvel som offentlige. Vi er en kendt leverandør hos Slots- og Ejendomsstyrelsen pga. vores særlige kompetencer indenfor isolering af fredede og bevaringsværdige bygninger.

Virksomheden ledes i dag af Henrik Andreasen, som har en lang historik af serviceydelser for virksomheder som Novo Nordisk, Novo Zymes og GEA Liquid. Gennem leveringer til de krævende brancher er kvalitetssikring blevet omdrejningspunktet for KKS isolering – og vores garanti for det helt rigtige valg.

facebooklinkedin

Det siger vores kunder

I foråret henvendte jeg mig på vegne af vores ejerforening til Henrik Andreasen, KKS-Isolering, for at få isoleret vores gamle byhus. Det gjorde jeg på grundlag af anbefaling fra en kollega, der var fuld af lovord over effekten af mur- og loftisolering på såvel varmeøkonomi som indeklima og ikke mindre samarbejdet med Henrik Andreasen. Og vi er ikke blevet skuffet! Henrik Andreasen har i hele processen været en kompetent, alsidig og fleksibel fagmand, der ikke blot har udført et pænt arbejde, men – lige så væsentligt – har givet os rigtig mange gode inputs til, hvor og hvordan (og hvor ikke), vi med fordel kunne udbedre isoleringen. Samtidig er Henrik Andreasen en særdeles behagelig person, som det har været en fornøjelse af samarbejde med.
Niels Blomgren-Hansen, København K