Nyheder

Nyt lager og administration i Holbæk

Kalundborg-firmaet KKS Isolering udvider og etablerer lager og administration i Holbæk Kommune, tæt ved motorvejen i erhvervsområdet Tølløse Nord. Ved at etablere sig tæt på motorvejen ved Holbæk, får virksomheden eksponering og en stærk base for fortsat udvidelse af forretningen.

Holbæks fokus på nytænkning og udvikling matcher KKS Isolerings profil som leverandør af verdens eneste Cradle2Cradle-certificerede isoleringsprodukt, baseret på træ, rigtigt godt.

Med KKS-isolerings nye erhvervsdomicil har Holbæk fået en ny, aktiv erhvervsspiller indenfor bæredygtig byggeri og cirkulær økonomi.

Fra KKS Isolering lyder det:

“Vi har længe ønsket at komme tættere på vores kunder og får med de nye faciliteter en lettere hverdag og væsentligt bedre muligheder for at servicere vores mange kunder i Hovedstadsområdet. Holbæks åbenhed og fokus på nytænkning og udvikling passer perfekt til vores profil som leverandør af verdens eneste Cradle2Cradle-certificerede træbaserede isoleringsprodukt. Det er ud fra de to parametre vi har valgt Holbæk”.

At tiltrække nye ambitiøse erhvervsvirksomheder til Holbæk har været et fokuseret mål for Holbæk kommune siden 2010. Fra kommunalt hold har man fokus på vækst, og man har prioriteret dialog og samarbejde med virksomhederne i Holbæk for at skabe et bedre og mere attraktivt erhvervsmiljø.

Kommentér